Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale pozycje przy czym? [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]Właśnie , moja siostra ze swoim ginem omawia pozycje , jakie powinna przybierać! [emoji38]
![]()
Strasznie mi przykro [emoji22] Do końca wierzyłam, że wszystko będzie dobrze... Trzymaj się kochana [emoji178][emoji8]Muszę się z Wami pożegnać. Niestety poroniłam. Nie wiem nawet kiedy. Zostały resztki. Za tydzień do kontroli.
Trzymajcie się dziewczyny i spokojnych 7 miesięcy.
![]()
[emoji22][emoji22] nawet nie wiesz jak Ci współczuje . Trzmaj się dzielnie.Muszę się z Wami pożegnać. Niestety poroniłam. Nie wiem nawet kiedy. Zostały resztki. Za tydzień do kontroli.
![]()
Czytałam też że od tyłu i na łyżeczkęWłaśnie , moja siostra ze swoim ginem omawia pozycje , jakie powinna przybierać! [emoji38]
![]()
Muszę się z Wami pożegnać. Niestety poroniłam. Nie wiem nawet kiedy. Zostały resztki. Za tydzień do kontroli.
![]()
Tak mi przykro.... wiem co czujesz przechodziłam przez to dwa razy.... Pamiętaj że to dziecko wróci do Ciebie tylko w innym czasie ale to będzie to samo... uwierz mi....Muszę się z Wami pożegnać. Niestety poroniłam. Nie wiem nawet kiedy. Zostały resztki. Za tydzień do kontroli.
![]()
O jejku strasznie wspolczuje... Nawet nie wiem co powiedziećMuszę się z Wami pożegnać. Niestety poroniłam. Nie wiem nawet kiedy. Zostały resztki. Za tydzień do kontroli.
![]()