• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A przed badaniem zachowałas odstęp 12 godzin od ostatniego posiłku? Podobno taki trzeba zachować. Mi też wyszło pierwsze spore bo nie widziałam i jadłam późnym wieczorem a bardzo wcześnie poszłam badać cukier :)

reklama
To może przed snem sobie zjedz ale rano odczekać tyle żeby badanie zrobić. Woda poza tym woda działa jako zapelniacz mozw spróbuj oszukać żołądek ;)

No wlasnie ja w poprzedniej ciazy byłam na badaniu ok 10, bo nie dałam rady wcześniej i pielęgniarka kręciła nosem, że późno i nawet jak sie jest na czczo to ba to badanie należy przyjść rano. Ale ogólnie coś sie o wszystko czepiała, nie pozwoliła cytryny i musiałam wypić przy niej (chyba tak sie bała że coś sobie dodam [emoji12])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Wam dziewczynki..nie mam komu gledzic wiec wyzywam sie na Was[emoji12]

Po to tu jesteśmy [emoji3]

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

No wlasnie ja w poprzedniej ciazy byłam na badaniu ok 10, bo nie dałam rady wcześniej i pielęgniarka kręciła nosem, że późno i nawet jak sie jest na czczo to ba to badanie należy przyjść rano. Ale ogólnie coś sie o wszystko czepiała, nie pozwoliła cytryny i musiałam wypić przy niej (chyba tak sie bała że coś sobie dodam [emoji12])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale głupia baba :( ciekawe czy ona by wypiła bez ?

w57vyx8dubspq12k.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry