Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to git. Pytalam bo wiem jakie to męczące. Mnie zaparcia latały na początku ciąży teraz całe szczęście już nie. A dieta ta sama cały czas[emoji15]Justyna dzięki, że pytasz
Wczoraj wzięłam jeszcze czopek i coś tam zadziałało, dzisiaj na czczo wypiłam syrop w tej dawce uderzeniowej i zobaczymy - ale jest lepiej bo czuję pracę jelit.
Dieta konkretna od dzisiaj u mnie
![]()

Sulen to dobre wiadomości.Czekamy na więcejCzesc
dzis czuje sie lepiej, ale wczorajszy dzien byl naprawde ciezki. Bardzo plamilam i jakas mega duza ilosci sluzu, co troche twardy brzuch, skurcze, dostawalam leki i caly dzien przespalam.
Dzis juz czuje, ze zyje, moge wstac, brzuch miekki. Ide zaraz na badanie, aby zobaczyc jak szew trzyma, ale licze, ze juz bedzie ok
![]()
Mi się u kogoś to podoba ale sama chyba bym się nie zdecydowała. Jak ktoś jest przyzwyczajony to też inaczej.