Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby jak najdłużej tak było. Myślę cały czas o tobie, będzie dobrze....
ja liczę [emoji23][emoji23] wyszłam z zaburzeń odżywiania i próbuje nie zagłodzić dziecka [emoji29]Ja czytałam , ze 200-300 w pierwszym trymestrze, 300-400 w drugim i 400-600 w trzecim. Tej wersji się trzymam[emoji38]
Ale oczywiście żadna z nas nie wylicza sobie tych dodatkowych kalorii. Ja po prostu tak sobie tłumaczę wzrost mojego apetytu.
![]()
Tu niestety tak, w parowkach mleko,w pasztecie kasza manna ,w kiełbasie gluten pszenny...Masakra. Dobrze że dział że zdrowa żywnością u nas w Intermarche otwarli to mam co synowi kupićNo znikoma częśc to nie jej brakpoza tym jeśli w składzie produktu jest mleko to jesli chcesz produkt bez laktozy musi być to specjalnie oznaczone.
Mało tego laktoza potrafi byc nawet w wędlinie, to samo z glutenem - trzeba na wszystko zwracać uwagę niestety. Takie mamy teraz czasy
![]()
Suelen super że się dobrze zajmują wami.
Ktoś trochę przegiął z tym 1kg tygodniowo po 30tc, bo to by znaczyło 10kg do 40tc.
Przez całą pierwszą ciaze przytyłam 7kg, więc nie straszmy się aż tak [emoji14]
Jedne będą miały więcej inne mniej, chyba nie ma reguły żadnej.
![]()
Ojj nie tylko TyA moja waga leci ... napewno nie z ppwietrza tylko z obrzarstwa .wygladam juz jak słoń, a co bedzie pozniej :/ czy tylko ja tak mam że cały czas bym cos jadła ? [emoji33]
![]()
nawet sobie tego nie wyobrażam , że mogła bym przytyć w 15 tyg 12 -14 kgCymera...z tego co czytałam to tak od 30 tc to co tydzien leci juz koło kg tygodniowo, więc nastaw się na trochę więcej niż 6.
moja wyobraźnia tego nie ogarnia