Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooo ja dokładnie to samo powiedziałam moim przyjaciółom!! Nie ma mowy! Nie zaniedbam sie żeby wygladać jak montrumPojadę teraz czymś mocno plytkim i infantylnym ale wczoraj mijalam dwie świeżo upieczone matki- od razu powiedziałam do koleżanki, ze jak będę w takim stanie to ma mnie pie*****ac w łeb. bardziej zaniedbane niż nie wiem 70 letnie babcie, którym "już nie zalezy" :/

Oczywiscie. Wyprac, uprasowac czy nawet oddac do pralni. Wsparcie i jeszcze raz wsparcie. Myslenie o tej drugiej osobie...Ja nawet na porodówce codziennie brałam prysznic, goliłam nogi i myłam włosy. Wiadomo, że dziecko budzi w nocy i chce się spać , ale wszystko da się ogarnąć. Tym bardziej, że z noworodkiem wystarczy krótki spacerek a dalej można odpoczywać.
A co do faceta ogarniętego i kobiety zaniedbanej to.. Ja czasem nie mam na nic siły i mój mąż ogarnia i nawet prasuje mi ubranie przed wyjściem. Czy pastuje buty. Nie chodzi o to , że jest moim parobkiem i go wykorzystuje, bo zdarza się to bardzo rzadko. Po prostu w gorszych chwilach wspiera mnie. Ja jego też wspieram, gdy choruje, albo ma zły czas. A skoro ten facet miał czas żeby o siebie zadbać to mógł też pomóc swojej żonie , żeby nie wyglądała jak gówn. .
![]()