Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oooo ja dokładnie to samo powiedziałam moim przyjaciółom!! Nie ma mowy! Nie zaniedbam sie żeby wygladać jak montrumPojadę teraz czymś mocno plytkim i infantylnym ale wczoraj mijalam dwie świeżo upieczone matki- od razu powiedziałam do koleżanki, ze jak będę w takim stanie to ma mnie pie*****ac w łeb. bardziej zaniedbane niż nie wiem 70 letnie babcie, którym "już nie zalezy" :/

Oczywiscie. Wyprac, uprasowac czy nawet oddac do pralni. Wsparcie i jeszcze raz wsparcie. Myslenie o tej drugiej osobie...Ja nawet na porodówce codziennie brałam prysznic, goliłam nogi i myłam włosy. Wiadomo, że dziecko budzi w nocy i chce się spać , ale wszystko da się ogarnąć. Tym bardziej, że z noworodkiem wystarczy krótki spacerek a dalej można odpoczywać.
A co do faceta ogarniętego i kobiety zaniedbanej to.. Ja czasem nie mam na nic siły i mój mąż ogarnia i nawet prasuje mi ubranie przed wyjściem. Czy pastuje buty. Nie chodzi o to , że jest moim parobkiem i go wykorzystuje, bo zdarza się to bardzo rzadko. Po prostu w gorszych chwilach wspiera mnie. Ja jego też wspieram, gdy choruje, albo ma zły czas. A skoro ten facet miał czas żeby o siebie zadbać to mógł też pomóc swojej żonie , żeby nie wyglądała jak gówn. .
![]()