Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
U mnie tez juz widacWłasnie jak bylam w środe u gina to mówił że już fajnie widać brzuszek ,to mu odpowiadam,że może ludzie przepuszczą mnie w kolejce, a on odpowiedział ,że to już nie są te czasy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez juz widacWłasnie jak bylam w środe u gina to mówił że już fajnie widać brzuszek ,to mu odpowiadam,że może ludzie przepuszczą mnie w kolejce, a on odpowiedział ,że to już nie są te czasy![]()
Własnie jak bylam w środe u gina to mówił że już fajnie widać brzuszek ,to mu odpowiadam,że może ludzie przepuszczą mnie w kolejce, a on odpowiedział ,że to już nie są te czasy![]()
Ja tez sie wciskam jak jest dluga kolejka. Trzeba korzystac z przywilejow poki mozna [emoji12]W rosmanie właśnie kobiety w ciąży mają pierwszeństwo, u mnie nawet takie znaczki wisza w sklepie, więc ja korzystam ile wlezie a coszczególnie jak stoję z pełnym koszykiem pampersami i srajtaśmą
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Helllollll jestem po studiach kosmetycznych ukonczonych z wyroznieniem wiec odrozniam soluxy..[emoji6] zdecydowanie czeerwony..i na twarz mozna nawet w ciazy..na zatoki stosuje się raczej niebieski solux , raz zrobiłam czerwony bo miałam zatkany nos po 5 min wszystko puściło , tak skutecznie ze do końca dnia chodziłam z chusteczka przy nosie .Na drugi dzień miałam w nosie tak sucho ze szok . Druga sprawa ze u kobiet w ciąży nie powinno się robić fizykoterapii .No jeszcze ujdą prądy Tens .

ja mam od 3 tyg 95[emoji33].nie rośnie?Ja mam 93cm ale to chyba trzebabylo by mieć zamierzony też startowy tak jak z wagą :/
Co do kolejek to najgorsza jest biedronka... Tam to nikt Cię nie widzi i nie przepuści.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom