reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam Was w ten słoneczny poranek :-D
Mam dziś taki power, że mogłabym góry przenosić :-D
Dzien dobry :) ja oko otworzylam, piekny dzien sie zapowiada:)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dzien dobry, mala dzis pieknie spala obudzila sie z troche po mamusi.Mnie znowu nawiedzaja dziwne sny, dzis snilo mi sie ze widzialam dokladnie przez brzuch gdzie corcia mA raczki, nozki i glowke to bylo magiczne [emoji7].A u nas pogoda bura [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 93cm ale to chyba trzebabylo by mieć zamierzony też startowy tak jak z wagą :/
Co do kolejek to najgorsza jest biedronka... Tam to nikt Cię nie widzi i nie przepuści.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mnie więcej wiem ile miałam w pasie , bo jak chudłam po ciąży to sprawdzałam głownie tak. Bardziej orientuje się ile miałam w talii, a teraz mierzę ciut niżej. A robię pomiary, bo chcę widzieć jak przyrasta i ma jakim cm się skończy. W poprzedniej ciąży na mecie miałam 106:)

oar8pg4n1kii9v0d.png

Z kolei ja niewyspana, z uwagi na chorobę synka i konieczność podawania mu antybiotyku w nocy to zasnęłam grubo po północy, a przed 6 synek już wyspany [emoji15]

Wczoraj to samo, do tego niewygodnie mi już spać i taka maruda jestem drugi dzień :/

7u223e3kwboc3bjp.png

ja mam od 3 tyg 95[emoji33].nie rośnie?

w57vyx8dubspq12k.png

Mi urósł od 18 tygodnia 4 cm. A zaczęłam 26 tydzień.

Moje cyfry mają się tak:
Tydzień 26(jupi niedługo 3trymestr:) )
Waga według lekarza 55 przy początkowej 52.5
Według mojej wagi początkowa ok 53 a teraz 56.5 czyli w sumie nie jest źle jak na taką wagę mojego maluszka
Obwód brzucha w najszerszym miejscu 88-89 cm
Cyce i tylek zostały takie same.

Co do Biedronki to u nas kasy są takie wąskie ze nie widać w ogóle kto za tobą stoi ,więc w sumie rozumiem to że ktoś może nie zauważyć.

Dziś taka pogoda ,że po obiadku długi długi spacer do lasu i po polach. Czekam na taki spacer od jakiegoś 4miesiąca ciąży :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry