Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ale ile przybierałyście na wadze w ostatnim trymestrze +/- ?
Teraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.Czytacie jakieś poradniki, albo książki?
Polecacie coś?
Przez cała ciąże przybyło mi już 7kg i mam obawy czy to nie za dużoDziewczyny ale ile przybierałyście na wadze w ostatnim trymestrze +/- ?
Dziewczyny ale ile przybierałyście na wadze w ostatnim trymestrze +/- ?
A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?Teraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.
Przez cała ciąże przybyło mi już 7kg i mam obawy czy to nie za dużo![]()
Jupi i dziś przyszło nasze Dove do testowania [emoji7]Przyznam, że zakochałam się w zapachu, sama bym się tym kremowała [emoji16]
![]()
![]()
![]()
Też mi przyszło. Nawet nie wiedziałam bo do spamu wiadomość trafiłaTeraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.
Przez cała ciąże przybyło mi już 7kg i mam obawy czy to nie za dużo![]()
Jupi i dziś przyszło nasze Dove do testowania [emoji7]Przyznam, że zakochałam się w zapachu, sama bym się tym kremowała [emoji16]
![]()
![]()
![]()
A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?
![]()
A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?
![]()