reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Irlandzka glukoza wymiata jest żółta, chłodna i mocno cytrynowa mogłabym ją pić do obiadu haha teraz dwa pobrania i na śniadanko [emoji16]

34bwqqmzdk6t9kh8.png

reklama
No i stało się trafiłam do szpitala.. Pojawił sie u mnie śluz z krwią, w pierwszym momencie myślałam że to czop śluzowy już wypadł bo nigdy nie widziałam czegoś tak gęstego i jeszcze ta krew.. Przez 4 godziny co chwilę miałam jakieś badania i niestety mały nie rośnie prawie wcale..Termin porodu przesunął się o prawie 3 tygodnie jest taka malutki. Szyjka od ostatniego usg 3 tyg temu poleciała centymetr. Dostaje coś na podtrzymanie i czekam na jakieś wiadomości ale narazie jestem załamana. Dlaczego on jest taki malutki..
Wiem, że to trudne, ale postaraj się być dobrej myśli. Dobrze, że jesteś w szpitalu, bo wiesz co się dzieje i jesteś pod opieką lekarzy. Dasz radę!

wionatq trzymam kciuki,
niech się okaże ze źle zmierzyli, ważne ze teraz jesteście pod opieką i wszystko dokładnie posprawdzają

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Wionatq i coś juz wiadomo co z maluszkiem? Strasznie mnie zmartwilas i mocno trzymam kciuki.
Dzisiaj się podłamałam. Wstałam rano z opuchnięta czerwona pochwa, wszystko mbie piecze. Jeb*** grzybica znowu wróciła a wizyte mam dopiero za tydzień. Ja się kur*** tego dziadostwa nie pozbede. Tak się zalamalam ze teraz siedzę i wyje!

Wionatq i coś juz wiadomo co z maluszkiem? Strasznie mnie zmartwilas i mocno trzymam kciuki.
Dzisiaj się podłamałam. Wstałam rano z opuchnięta czerwona pochwa, wszystko mbie piecze. Jeb*** grzybica znowu wróciła a wizyte mam dopiero za tydzień. Ja się kur*** tego dziadostwa nie pozbede. Tak się zalamalam ze teraz siedzę i wyje!

Justynka nie rycz tylko idż do apteki po maść Clotrimazolum kosztuje coś koło 3zł i jest naprawdę dobra.:) Dziubek do góry będzie gut :)

Justynka nie rycz tylko idż do apteki po maść Clotrimazolum kosztuje coś koło 3zł i jest naprawdę dobra.:) Dziubek do góry będzie gut :)
Mam tą maść. Mam nawet pimafucin trochę mocniejszy i tym się smaruje. Podłamałam się bo już myślałam że po 7 miesiącach zmagań z tym cholerstwem wkoncu się wyleczylam.

reklama
Mam tą maść. Mam nawet pimafucin trochę mocniejszy i tym się smaruje. Podłamałam się bo już myślałam że po 7 miesiącach zmagań z tym cholerstwem wkoncu się wyleczylam.

Biedna [emoji8] może powinnaś cukier ograniczyć to podobno pomaga przy takich zmaganiach.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Do góry