reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kochana ja juz bralam nystatyne, gynalgin, clotrimazolum, macmiror w różnych kombinacjach. Jak znasz jeszcze jakieś leki dla ciężarnych na grzybicę to chętnie się poradzę. Wiem ze taki poród jest niebezpieczny dla malucha. Zdaje sobie z tego sprawe ale musze zawierzyć swojemu lekarzowi ze wie co robi.

Moze zrob sobie kochana posiew z pochwy . Tsm wyjdzie co masz wtedy nie bd strzelania co zadziala tylko dostaniesz sprecyzowany lek . Cena posiewu to 35zl ok.

reklama
Ja odebrałam wyniki Coombsa uff wynik ujemny brak przeciwciał więc od razu wykupilam zastrzyk udało mi się kupić za 315 zł i już jestem po... Igła gruba jak dla krowy a przecież jeszcze aż tak źle nie wyglądam [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png
A ja kupilam za 390. I czekam az mi dostarcza odbiore sobie jutro i w pt pewnie zastrzyk. Bolalo ? Jakies skutki uboczne ? Pani doktor mowila o goraczce, wysypce...

p19u9jcg81ehxczt.png

Wionatq i coś juz wiadomo co z maluszkiem? Strasznie mnie zmartwilas i mocno trzymam kciuki.
Dzisiaj się podłamałam. Wstałam rano z opuchnięta czerwona pochwa, wszystko mbie piecze. Jeb*** grzybica znowu wróciła a wizyte mam dopiero za tydzień. Ja się kur*** tego dziadostwa nie pozbede. Tak się zalamalam ze teraz siedzę i wyje!

Może Tantum Rosa do przemywania spróbuj. To może nie wyleczy, ale złagodzi objawy...

reklama
A ja kupilam za 390. I czekam az mi dostarcza odbiore sobie jutro i w pt pewnie zastrzyk. Bolalo ? Jakies skutki uboczne ? Pani doktor mowila o goraczce, wysypce...

p19u9jcg81ehxczt.png
Samo wkłucie tak jak zwykle, troszkę piekło bo musi bardzo powoli ten środek wprowadzać a poza tym to spoko nic nie boli, skutków ubocznych odpukac brak nie licząc dodatkowej dziury w tyłku [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Do góry