Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Duża dziewczynka już, to od jutra równo 2 miesiąceHej kochane ja juz po wizycie.Córeczka rozwija sie dobrze ma 1825g.Jest troche wieksza jak na 30tydz.Mam juz ustalony termin porodu przez cc na 05,06.Chyba ze córcia sie pospieszy to bedzie wczesniej.Ulozenie podlozne glowkowe jak na razie ale u mnie to nie ma znaczenia.Jutro mam usg u specjalisty to zobaczymy czy sie wszystko potwierdzi.Nie spodziewalam sie ze tak wczesnie ustali mi termin...chyba sie musze pospieszyc z pakowaniem walizki![]()
Zdarza się, zbijaj jak jest wysoka. Nam lekarz kazał zbijac od 38,5
Normalne po szczepieniu. Moja 5 latka też szczepiona dwa tygodnie temu i noc byla z gorączka w dzień miala jeszcze powyższona tem. A pozniej juz bylo w porządku.
No to mam przerąbane po porodzie [emoji53]Emkamat, zgadzam się z Tobą!
Na szkole rodzenia nam mówili, że nie trzymanie moczu w ciąży i zbyt częste chodzenie do łazienki nocą jest złym objawem i po porodzie nawet do roku mogą być problemy z całym dnem miednicy!
Trzeba ćwiczyć mm dna miednicy, nie wypierać moczu (nie siusiać z całej siły napinając brzuch), starać się przetrzymać chwilkę i nie chodzić siusiać od razu jak się zachce (żeby pęcherz nie zapomniał jak się pracuje). Odpukać, u mnie na szczęście to działa. Oby jak najdłużej [emoji4]
![]()

U mnie dawno temu zapalenie ucha skończyło się seria zastrzyków w tylek, nie wiem jak to w ciąży wyglada. Miałam też jakieś krople do ucha. I z zaleceń to spać na tym bolącym uchu by wydzielina wypływała . Współczuję bo jest to nieprzyjemnie i boli