Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale mnie wszyscy wkurzaja. Jak ktoś sie dowie, że będzie trzecia dziewczyna to robią takie głupie miny i mówią, że szkoda, że nie chłopak. I następny będzie chłopak. Nosz kur już nie wytrzymuje, co to kogo obchodzi.
To ja mam naniesione dwa,bo położna się pośpieszyła z wpisaniem i zawsze muszę to tłumaczyćNo to tak jak u mniebyłam na usg w 6 hbd a to był dopiero 4, tylko pecherzyk był. na kolejnym był już zarodek i wtedy ustalili termin
w karcie ciąży nawet nie mam terminu z OM wpisanego
![]()
Hehe chyba spróbujePolecam moją odpowiedźja "kolezance" jak mi zaczęła wmawiać, ze na pewbo się nie cieszę, ze drugi chłopak, ze tylko tak gadam no bo co mam zrobić jak "już jest" powiedziałam Jej, ze mnie rozszyfrowala i właśnie zamierzam zostawić Dawida w szpitalu i próbować dalej żeby była dziewucha
![]()
Ale mnie wszyscy wkurzaja. Jak ktoś sie dowie, że będzie trzecia dziewczyna to robią takie głupie miny i mówią, że szkoda, że nie chłopak. I następny będzie chłopak. Nosz kur już nie wytrzymuje, co to kogo obchodzi.
To ja mam naniesione dwa,bo położna się pośpieszyła z wpisaniem i zawsze muszę to tłumaczyć![]()