Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie mdłości się rozkrecaja, jest coraz gorzej . .. a myślałam, ze tym razem uda się bez
Co do piersi to ja właśnie musiałam porzucić pomysł spania na brzuchu... nie przez brZuch a cycki no bolą strasznie. Mam rozmiar 75F i w.pierwszej ciąży nie tyle co się powiekszylyl a były pełne i sterczace jak silikony
A mnie zaczął najpierw jeden boleć z boku na 2 tyg przed spodziewanym @! Potem doszedł 2 jak robiłam pierwszy test musiałam je trzymać schodząc po schodach dlatego nie uwierzylam negatywowi i wieczorem inny pozytywny
U mnie objawy ciąży podobne bardzo do pms, także testowałam dopiero w 36 dniu cyklu. Brałam antybiotyk a wtedy cykle do 40dni nawet mam, także i tak szybko testowałam ale dochodziło coraz więcej objawów i miałam plamienie implantacyjne i to mi najbardziej nie pasowało heh
Dobry...
Mi troche przeszlo. Juz nie jest mi az rak nie dobrze. Ale raczej dzis nic nie zjem.
Na barszcz tez mam ochote. Chyba ze kupoc buraki albo takie zasmazane
Ja mam malutkie cycki..75b. W poprzedniej ciazy ledwo rozmiar urosly..jak karmilam tez. Mam jeden stanik z tego okresu wiec moze sie przyda.. Po karmieniu prawie zanik cycka.. Teraz bola.
Ja mam 80D, ale zalozylam stary stanik 85E i chociaz cycki mi sie nie wylewaja i czuje po boku, ze mam jakby twarde kanaliki
.. no nie wiem jak to inaczej wyjasnic.
Ja w siebie wmusilam sniadanie, aby leki wziac, ale ciezko oj ciezko.
Po wczorajszej wizycie
Dzidzia jest 5t5d i szczęście 2,5mm ech...
teraz badania i wizyta za 2 tygodnie by sprawdzić czy wszystko ok, czy serduszko się pojawi. :*