Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anulka ja też czuję się dobrze i też schizy mamMłodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??
![]()
Ja czułam się już dobrze, koło 1,5 tygodnia nie miałam już mdłości aż tu nagle wczoraj wróciły :-( Jeszcze gorsze [emoji22]Młodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??
![]()