Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyżby angina ropna ? Mnie właśnie też dziś coś gardło pobolewa ale myślę że szałwia załatwi sprawęWrrrr wstałam w nocy z ropą w gardle i lewy migdał cały spuchniety plus takie białe coś na migdalenie wiem co mnie tak zalatwilo- muszę dziś na tą weekendowa pomoc lekarska jechać bo do jutra nie wytrzymam :/
To wyszlysmy razem [emoji1] ja tez do 23 wytrzymalam ale ja bawiłam caly czas az niektorzy goscie byli w szoku ze daje rade wiadomo w sowim tempie i na płaskim bucie ale z parkietu nie schodzilam [emoji23] a co do makijazu to ja juz dawno robie go sama na takie okazje bo moj maz reaguje podobnie jak twój a skoro tak to szkoda przeplacac [emoji12]Łooo jeju..... Wyszłam z wesela o 23 to aż godzinę dłużej niż planowałamzatanczyłam może 3-4 piosenki z mężem i głównie siedziałam, więc myślę, że nie sprowokowałam dzidzi do szybszego wyjścia
![]()
mimo wszystko wróciłam zmęczona. Zafundowałam sobie fryzjera i makijaż u kosmetyczki, a mój mąż na mój widok,, eeeee ja tam wolę jak sama się malujesz ".
Faktycznie dawno nic nie pisała , mam nadzieję że u niej wszystko dobrze .Sasanka zaginęła.. Ale chyba nie rodzi.