Bellax123!
Fanka BB :)
Jest nadzieja jak młody sam się nie nawodni do 7 wieczorem (kolejne pobranie krwi), to dostanie kroplówke na kilka h i wtedy na 99% sie unormuje i do domku [emoji1][emoji1]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe mnie to od kilku dni co raz kluje w szyjke albo drapie bo takie uczucie chociaz niby nisko glowka jest w kanale... a co do ruchow to fakt ostatnio jakos bardziej ruchliwaDziewczyny, czy Wasze maluchy też się zrobiły bardziej ruchliwe .No mój to chce normalnie wyskoczyć przez brzuch .Myślałam,że jak ma mniej miejsca w brzuchu to się te ruchy uciszą delikatnie, a tu na odwrót- szaleństwo po prostu![]()
U mnie raz jest dluga cisza a czasem tak się wierci że zaczynam myśleć że to już ten dzieńDziewczyny, czy Wasze maluchy też się zrobiły bardziej ruchliwe .No mój to chce normalnie wyskoczyć przez brzuch .Myślałam,że jak ma mniej miejsca w brzuchu to się te ruchy uciszą delikatnie, a tu na odwrót- szaleństwo po prostu![]()
Pochwal sie maskotką