Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jeszcze też zaciskam [emoji4][emoji23] jeszcze 2tyg. Musi Rozalka posiedziec w brzuchu...tylko czy bedzie chciała [emoji53] bo coraz czesciej brzuch mnie pobolewa i napina sie.To Wy idźcie rodzić, a tymczasem ja jeszcze zaciskam nogiPowodzenia dziewczyny
![]()
![]()
![]()
A gdzie bedziesz rodzic? [emoji6]polecam się na przyszłość
ja własnie sprawdzalam kiedy mój spzital ma ostre dyzury,gdyby cos poszlo nie tak i bylabym sama w domugdybym zaczela rodzic
![]()
Oj dziś u nas tak parno, że ja cała mokra chodze [emoji33]Kurde dziewczyny czy to mozliwe zeby az tak sie pocic zeby miec mokre znaczy wilgotne leginsy? No wydaje mi sie ze to troche za mocno by bylo...
Zajaczku Ty jesteś tak nakręcona na to rodzenie teraz że wcale bym sie nie zdziwiła jakbyś przynosiła [emoji23] czego oczywiscie Ci nie życzę [emoji8]Powiem wam tak... spadajcie z tymi swoimi skurczami, odchodzacymi wodami i czopami [emoji12] [emoji12] [emoji12]
A tak na serio to zazdroszcze Wam przeogromnie bo dzis mielibysmy idealny dzien na rodzenieoboje sie wyspalismy, wylezelismy, mieszkanie sprzatniete
wracamy z obiadu u tesciowej i wieczorem moglabym zaczac rodzic
![]()
![]()
U nas juz porzadnie lejeOj dziś u nas tak parno, że ja cała mokra chodze [emoji33]
![]()
Jestem nakrecona bo mam doscZajaczku Ty jesteś tak nakręcona na to rodzenie teraz że wcale bym sie nie zdziwiła jakbyś przynosiła [emoji23] czego oczywiscie Ci nie życzę [emoji8]
![]()
Nawet 2 dupki hah skurcz jest bol jest ale to nie to nie tak boli hah [emoji30]Gemmina daj znać jak tylko będziesz mogła! W tobie nadzieja bo u nas to już raczej doopa