Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie tak samo pojawiało się i znikało i on tak mocno docisnął i się pojawił obraz, potem jeszcze zbadał janiki i podobno z lewego było zapłodnienie- oczywiście ja zapytałam czy są przesądy np. Z lewego chłopiec z prawego dziewczynka , ale .. Nie maNo właśnie ten lekarz też ma najlepszy sprzęt u mnie w mieście... Choć jak oglądał pęcherzyk, coś tam się w środku pojawiało, ale za chwilę znikało jak ruszał... się zastanawiam nawet czy nie chodziło mu o to żebym znów płaciła za kolejne usg... Ech...najlepiej wyłączyć już to niepotrzebne myślenie i poczekać do przyszłego tygodnia...
![]()

Bo kazdy chce wiedziec, ze dzidzi zyje bo kazdego dnia sie coraz bardziej przywiazujemy..[emoji58] ale teraz wszystko szybko sie znienia..ja jednego dnia mialam taki pecherzyk ze jedynie na 3d bylo widac, po 2 dniach juz ogromny z zoltkowym a po 7 dniach juz dosc duzy zarodek.. mam nadzieje i tak sie pocieszam, ze teraz bedzie tak samo..az mi sie wzmagaja mdlosci z nerwowJa chyba za bardzo się nastawiałam, wręcz byłam pewna że już serduszko będzie i strasznie się rozczarowałam...
![]()

Gratulacje!A to moja kropa. Z USG wynika że tydzień mlodsza 5w2dserduszko doktor widziala, ale powiedziala ze za dwa tygodnie będzie wszystko pięknie widać ze teraz jeszcze za wcześnie.
img]http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3skjoxw0p96j2.png[/img]

Dziękuję [emoji178][emoji8]U mnie tak samo pojawiało się i znikało i on tak mocno docisnął i się pojawił obraz, potem jeszcze zbadał janiki i podobno z lewego było zapłodnienie- oczywiście ja zapytałam czy są przesądy np. Z lewego chłopiec z prawego dziewczynka , ale .. Nie mawidziałam nawet obraz 3 D
![]()
No nic musisz być cierpliwa , ja nie dopuszczam do siebie nawet myśli , że coś może u Ciebie być nie tak [emoji9]
![]()