Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wielkie gratki Emkamat [emoji38]Hejbyłam dziś na usg- takie dodatkowe mi wpadlo[emoji14]2,5cm, serducho 176ud. Wiek ciazy z dzisiejszego usg 9w1d ale powiedział, ze pierwsze usg jest najbardziej miarodajne czyli trzymamy się 8w6d . 2 dni różnicy zatem. No i o terminie z miesiączki zupełnie zapominamy.

Super! Ja na swoim nie mogę znaleźć ilości uderzeń.Hejbyłam dziś na usg- takie dodatkowe mi wpadlo
2,5cm, serducho 176ud. Wiek ciazy z dzisiejszego usg 9w1d ale powiedział, ze pierwsze usg jest najbardziej miarodajne czyli trzymamy się 8w6d . 2 dni różnicy zatem. No i o terminie z miesiączki zupełnie zapominamy.
Kurcze nie mam pojęcia a możesz zadzwonić do lekarza?Dziewczyny mam kontrolne hcg... We czwartek było 30353 a dzisiaj 31361... Czy to nie jest zbyt mały przyrost?
![]()
Masz tu link do dobrego kalkulatora betyDziewczyny mam kontrolne hcg... We czwartek było 30353 a dzisiaj 31361... Czy to nie jest zbyt mały przyrost?
![]()

Kasia sprawdzałaś w tych kalkulatorach beta hcg?Dziewczyny mam kontrolne hcg... We czwartek było 30353 a dzisiaj 31361... Czy to nie jest zbyt mały przyrost?
![]()