reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oj z tym lepszym sprzętem to bym się kłóciła. W moim mieście szpital to dramat, a prywatnie lekarze mają rewelacyjne sprzęty;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png
U mnie w szpitalu też jest kiepskiej jakości aparat.. a jak to jest z tą wizyta na IP? Zawsze muszą zrobić usg jak coś nas martwi? Bo mi nie dają spokoju te moje bóle podbrzusza a mój gin twierdzi, że to normalne bo wszystko rośnie. Nie odeślą mnie do mojego lekarza jak z taką "pierdołą" się tam zjawię? Wizyta dopiero 9.11 ja chyba zwariuje.. .

reklama
Cześć dziewczyny.. Dopiero skończyłam nadrabiać posty ... jeden dzień mnie nie ma i 2 godziny nadrabiania :)
Kasia poczekaj do czwartku ... wiem, że to łatwo powiedzieć ale musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać.. czekanie popłaca. Trzymam za was mocno kciuki :)
Powiem wam, że teraz i ja zaczynam się martwić o swoje maleństwo.. a wizyta dopiero za tydzień.. :/

U mnie w szpitalu też jest kiepskiej jakości aparat.. a jak to jest z tą wizyta na IP? Zawsze muszą zrobić usg jak coś nas martwi? Bo mi nie dają spokoju te moje bóle podbrzusza a mój gin twierdzi, że to normalne bo wszystko rośnie. Nie odeślą mnie do mojego lekarza jak z taką "pierdołą" się tam zjawię? Wizyta dopiero 9.11 ja chyba zwariuje.. .

Ja bylam wiele razy..nie maja jak inaczej stwierdzic czy z dzidzia ok wiec musza zrobic usg jak powiesz ze boli bardzo lub plamisz

Ja nigdy nie byłam z ciążą na ip to nie wiem.
Za to u nas w luxmedzie sprzęt mają fatalny sama doktor mówiła że słabo widzi i krwiaka nie zauważyła. Wtedy pewnie był mniejszy ale podobno musiał już być. Chyba że to wina mojego tyłozgięcia macicy. Czytałam akurat dzisiaj na mamaginekolog od czego zależy ostrość obrazu.
A na nfz doktor miał o wiele lepszy sprzęt, tak mi się wydaje.

reklama
Do góry