reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja dalej szpital :( narazie do piatku, krwiak sie nawet milimetr nie zmniejszyl. Juz mi sie plakac chce. Przyszlam na badania na 2 dni, a dzis mija tydzien :(

Kochana[emoji20] Oby w piatek juz Cie wypisali... Wyobrażam sobie jak sie czujesz...
Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...

hchy3e3kytsrn59e.png
Nie mam słów... Tak mi przykro...[emoji22]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...

hchy3e3kytsrn59e.png
Kasiu bardzo mi przykro [emoji22] nawet nie wiesz jak bardzo. Nie znam odpowiedzi dlaczego i chyba nie poznam, ale mam nadzieje, ze pozniej szybko zajdziesz w ciaze i bedzie juz dobrze.

Az sie poplakalam piszac to :(

hchy3e3kytsrn59e.png

Kasia bardzo mi przykro :(
Trzymaj się i staraj się dalej. Trzymam kciuki za Ciebie.

A ja dalej szpital :( narazie do piatku, krwiak sie nawet milimetr nie zmniejszyl. Juz mi sie plakac chce. Przyszlam na badania na 2 dni, a dzis mija tydzien :(

Nie wiem czy Cię pocieszę ale pamiętaj że robisz to dla swoich dzieciaczków żeby zostały z Tobą. Strasznie Ci współczuję i trzymam kciuki. A wiesz jakich teraz jest rozmiarów? Plamisz?

hchy3e3kytsrn59e.png
Strasznie mi przykro :( Jak tylko będziecie mogli to działajcie od nowa i daj znać co u Ciebie.

Majka nie wiem jak duze, jak mowil, ze musze zostac bo krwiak sie nie zmniejsza to lzyi zaczly leciec, a serce walilo, az w uszach. Dyktowal cos pielegniarce, ale nie skupilam sie na tym :(

hchy3e3kytsrn59e.png
Kasiu :( bardzo mi przykro .

wniduay3s76h08au.png

reklama
Majka nie wiem jak duze, jak mowil, ze musze zostac bo krwiak sie nie zmniejsza to lzyi zaczly leciec, a serce walilo, az w uszach. Dyktowal cos pielegniarce, ale nie skupilam sie na tym :(

No tak, kumam. Z tego co czytałam to on się wchłania do 20tc najczęściej a od ostatniego pomiaru minęły zaledwie 2 dni więc się nie martw najważniejsze że się nie powiększa. Wiem że łatwo się gada, pewnie doznałaś szoku, postaraj się nie denerwować :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry