Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiu strasznie mi przykro, nie ma nawet odpowiednich słów w tym momencie... Trzymaj się dzielnie i nie poddawaj się :* Jesteśmy z TobąDziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...
![]()
Mi ginka mówiła, ze przedział na USG prenatalne jest takie: 11t6d-13t6d
Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
Trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwa, miło było choć przez chwilę mieć nadzieję...
![]()
Nie chcę wprowadzać Cię w błąd ale na te wyniki czeka się ok 2 tygodni i przychodzą z warszawy.Dziewczyny dzięki za informacje odnośnie tego badania podwójnego. Zadzwonię do rejestracji aby się jeszcze raz upewnić. Jeszcze do laboratorium muszę przedzwonić bo nie wiem jak długo trzeba czekać na te wyniki. Jeżeli to 1 dzień to zrobię 1 dzień przed.
Przytulam Cię mocno. Wieżę w to, że bedzie nam jeszcze dane zostać kolejny raz mamami.Dziewczyny stało się to, czego najbardziej się obawiałam... Muszę sie z Wami pożegnać... Na usg poszłam dzisiaj, pęcherzyk się zmniejszył minimalnie, zrobił się płaski i najprawdopodobniej lada dzień zacznę plamić bo widać było jakieś krwiste plamki... We wtorek mam się zgłosić po skierowanie na łyżeczkowanie... Niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w czerwcu [emoji22]
![]()