tynka2506
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam usg prenatalne + test papa powiedzcie mi jak on wyglada ?
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nie każdy lekarz może zrobić usg genetyczne- to z przeziernością. To usg przysługuje tylko kobietom po 35rz. każdej należy się zwykle najzwyklejsze usg
![]()
nie nie zawsze. np u mnie w mieście nikt nie ma uprawnień i muszę jechać do innego miasta. Często lekarze robią bez uprawnień ale w to z kolei już ja nie wnikam.K
Co takiego? Przecież ZAWSZE na tym usg w 12 tyg jest mierzona przeziernosc karku. Nie wnikam już w jakość sprzętu, bo sama nie poszlabym na usg na nfz do.lekarza, który ma gowniany sprzęt...
Gratuluję udanej wizytyO rany, ale ciężko Was nadrobić.
Byłam dziś prywatnie na usg, bo na NFZ mam za tydzień, a nie mogłam już wytrzymać [emoji6]
Jest Dzidziuś, serduszko bije [emoji7] Dzień starszy niż z om. Od razu jestem spokojniejsza. Uff
![]()
![]()
nie nie zawsze. np u mnie w mieście nikt nie ma uprawnień i muszę jechać do innego miasta. Często lekarze robią bez uprawnień ale w to z kolei już ja nie wnikam.
![]()
Ale co masz 17??ja mam 17 a i tak robie. ale robie tylko 1 jeśli bedzie okto że jedno jest zdrowe nie znaczy że 2 bedzie
to mój bobas i nie wyobrażam sobie nie sprawdzić czy jest zdrowe
![]()
![]()
Pewnie latAle co masz 17??
![]()