Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no pewnieSuelen super, że już w domku! Naciesz się rodziną
Bellax fajnie się czyta takie słowa od takiej młodej osobymam znajomą, która pierwsze dziecko urodziła będąc w gimnazjum - jedna z lepszych mam jakie widziałam
uczysz się?
![]()
Trudno przedwkować jeśli się nie jest w ciąży . Nam nie szkodzi to pewne - ew. Biegunka lub kamienie nerkowe, ale nie było prowadzonych badań jaki ma wpływ na ciążę - były prowadzone na zwierzętach i duże dawki prowadziły do śmierci zarodków i wad rozwojowych. Ok nie jesteśmy zwierzętami - ale skoro nie ma badań ja bym nie ryzykowała.Nie prawda wit. C trudno przedawkować. Mi ginekolog kazal kupić 1 kg wit c w sklepie zielarskim i dosypywac do wody salatek itp. Jedynym obiawem przedawkowania jest rozwolnieniektórego jeszcze nie mialam a pije wody bardzo dużo
Nie, nie chodzi do żłobka. Właśnie planuję go wysłać dopiero do przedszkola,ale pewnie nie na cały dzień, właśnie żeby nie czuł się odtrącony, ale żeby się wybawil z dziećmi. Nie ma co ukrywać, że na początku będzie trudno z dwójką, więc żeby się nie nudził to pewnie pójdzie [emoji6]Suelen super, w domu zawsze przyjemniej
Super,
Ja mam wizytę w poniedziałek, stresuje się.
Widzę że mamy dzieci w podobnym wieku, mój synek 2latka i 4m, twój chodzi do żłobka? Ja myślałam swojego dac do przedszokola jak skończy 3, ale teraz tego nie zrobię bo pomyśli że odsyłam bo jest nowe. :/
![]()
Ja bralam dobrowolnie slub na 18 lat wiec absolutnie nie mam nic przeciw mlodym.mamusiom..lepsze takie niz 50tki ktore ledwo odchowaja i juz ich nie bedzie z dziecmi..miesiac przed 20 urodzinami mialam pierwsze dziecko na swiecie..Młode mamy też są fajne...i naprawde potrafią kochać i dbać o dzieci tak samo jak dorosłe mamusie :* W niedziele mam 18 i myślę że również z chłopakiem damy sobie rade :*