Bellax123!
Fanka BB :)
Kiedy moja mama mnie rodziła to leżała na sali z 15 - latka. Mówi, że była bardzo przerażona i wgl bardzo się męczyła. Powiedziała położnej że ją boli i usłyszała " a jak dawałaś to cie nie bolało?"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja byłam chora w 6 tyg. Leżałam całe 2 dni w domuHej,
Mam na imię Magda, skoczyłam 30 lat.
Urodzę po raz pierwszy, termin na 28 czerwca![]()
Lekko świruje bo jestem delikatnie przeziębiona. Może któraś z Was zna jakieś sprawdzone sposoby?
Ja też[emoji23] członek dobry na wszystko [emoji23]Emkaa az sie popłakałam ze śmiechu , żałuję ze nie znałam tego sposobu wcześniej jak byłam przeziębiona :-) :-) :-)
To już jest kur..stwo . Człowiek człowiekowi ... Ludzie niech sama się rozliczy ze swojego życia a nie jakaś głupia baba roszczy sobie prawo do oceniania innych.Kiedy moja mama mnie rodziła to leżała na sali z 15 - latka. Mówi, że była bardzo przerażona i wgl bardzo się męczyła. Powiedziała położnej że ją boli i usłyszała " a jak dawałaś to cie nie bolało?"
![]()
Albo wagę rodzących... To jest masakra...Najgorsze, że zwykle to właśnie kobiety takie wredne! Położne też potrafią komentować wiek rodzących :/
![]()
To prawda ! Na obchodzie pani dr powiedziała dziewczynie, która leżała ze mną w sali po terminie: jak jesteś gruba i leniwa to teraz nie możesz urodzić. [emoji32][emoji32] ja też nie mogłam [emoji16] leniwa , no [emoji16]Albo wagę rodzących... To jest masakra...
![]()
Albo wagę rodzących... To jest masakra...
![]()
No i super niespodzianka. Jak to moja ciocia muwi "te dzieci będą robić na naszą emeryturę " hihihi gratki!Witajcie
Z góry przepraszam, że wchodzę Wam w "słowo", ale chciałam się przywitać.
Dołączam do grona czerwcowych mam- termin na koniec czerwca, obecnie jestem w 5/6 tygodniu
22 lata i drugi bobas w drodze- meeeega niespodzianka![]()