reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Moje dzieci będą zdecydowanie jedynimi z najstarszych. Dlatego , że mamy rodzeństwo młodsze o ok 10lat.

A co do wózków dla wysokich - mi się podoba wózek stokke xplory- tylko jak zobaczyłam jego wysokość to poczułam się jak mikruska . Spokojnie dla wysokich rodziców.

Ja też kupię tule. Jeszcze nie wiem czy będę nosiła od urodzenia , ale tam właśnie dziecko jest w pozycji żabki.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Wrocilam od lekarza :-) mam karte ciazy, wszystko jest w porzadku, maly rozwija sie bardzo dobrze jak na ten tydzien :-) miedzy 5 a 17 grudnia mam zrobic usg kolejne :-) akurat bedzie dobra nowina dla rodzicow na swieta :-) a i ja bede spokojniejsza :-) niestety ze wzgledu na moje PCO musze pic wczesniej glukoze :-(

m3sx9jcg8o411yy9.png
Super wieści !!!
Ja też muszę wykonać teraz próbę glukozową a potem w terminie kiedy należy ale powiem szczerze że od 3 tygodni się migam ponieważ w 1 ciąży glukoza kontra ja to wygrała glukoza 1:0, pozamiatało mnie totalnie :/

svchs65gg8talrm7.png

Super wieści !!!
Ja też muszę wykonać teraz próbę glukozową a potem w terminie kiedy należy ale powiem szczerze że od 3 tygodni się migam ponieważ w 1 ciąży glukoza kontra ja to wygrała glukoza 1:0, pozamiatało mnie totalnie :/

svchs65gg8talrm7.png
Nie pocieszajace :-( pamietam ze pilam bez cytryny. Pani doktor powiedziala ze moge dodac ;-) no coz... damy rade. A kiedy idziesz ? Ja dopiero na poczatek grudnia to zostawiam :p
Wiecie ze po swietach to bedzie TYLKO pol roku [emoji12] ? Ale ten czas zasuwa :p nim sie obejrzymy a lozeczko bedzie stalo w sypialni ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Kum nie wiem czy to o wózku to było do mnie ale wstepnie mam na myśli coś takiego
Link do: ATOMIC - wózek uniwersalny - 4 Baby
Nie ma co prawda przekładanego siedziska ale reszta jest ok :) waga 8,6 kg , ogromny kosz itd .Nie twierdzę ze ten kupię ale coś w tym stylu. Mamy w końcu jeszcze tyle czasu ze pewnie jeszcze 100 razy zmienię zdanie :laugh2:

Nie pocieszajace :-( pamietam ze pilam bez cytryny. Pani doktor powiedziala ze moge dodac ;-) no coz... damy rade. A kiedy idziesz ? Ja dopiero na poczatek grudnia to zostawiam :p
Wiecie ze po swietach to bedzie TYLKO pol roku [emoji12] ? Ale ten czas zasuwa :p nim sie obejrzymy a lozeczko bedzie stalo w sypialni ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Tylko ... Chyba aż.. [emoji16] ja chce już styczeń i USG połówkowe .

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry