Monya81
Fanka BB :)
Monya Ty mi tu takich rzeczy nie mow! Ja panikara jestem
![]()
![]()
Ja rodziłam 21h. Po 12h to jeszcze śniadanko jadłam i film z mężem oglądałam w telewizorze, choć juz w pozycji na klęczkach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Monya Ty mi tu takich rzeczy nie mow! Ja panikara jestem
![]()
![]()
Hahaha moja druga mysl zaraz po zobaczeniu dwoch kresek byla najpierw nieopisana radosc oczywiscie placz itp a pozniej spojrzalam na meza i wpadlam w szloch ze ,,ja bede musiala urodzic !" [emoji23] [emoji12]
Albo i tak... mimo wszystko ze mowicie okropne, prawdziwe rzeczy [emoji12] dobrze Was miec [emoji7]Zając....właśnie jest odwrotnie. My juz wiemy co nas czeka![]()
![]()
Haha strzal w 10 !Mnie czasem łapie taka myśl jak kichnę i czuję juz mocno lokatora w środku " O Matko Bosko co myśmy najlepszego zrobili. Włożyć do środka jest przyjemnie, ale z wyjmowaniem to juz tylko ja będę się męczyć "
![]()
Ja tez rodzilam bez znieczulenisla.lepiej wyczuwamy bol,wiemy co sie dzieje po kolei.naturalnie rodzimy z bolem ale i tak jestem zdania,ze kazda z nas ma wybor :-)Dla mnie tez usg to czarna magia ;-) bez znieczulenia [emoji33] ? Nie wyobrazam sobie... podziwiam :-) skoro mam do niego prawo bede go zadala jak najszybciej ;-)
![]()
Prawfa jest taka ze to 3d tylko ciekawostka. Wszustko co lekarz musi ocenic wodzi na 2d. 3d to sknowanie ponpowierzchni. Owszem moze w czasie tego badania lekarz zobaczyl nie prawidlowosc bo aparat 3d jest lepszy ma lepsza rpzdzielczosc i pewnoe byl lepszym operatorem usg.Umowmy sie na 3d widac wiecej szczegolow anatomicznych niz na 2d :-) mozna wykryc to czego nie wykryje 2d. I fakt pokazac dzidziusia tak jak nie pokaze tego zwykle usg ;-)
Kiedys kobiety rodzily bez znieczulenia i czy to bylo az takie dobre ? Na szczescie nowoczesna technika pozwala na wiecej pod wzgledem medycznym i w razie czego poinfirmowac za wczasu :-) u coreczki mojej kolezanki wlasnie na 3d wykryto problem z nereczka czego nie bylo widac na usg 2d. Dzieki temu wybrala szpital, ktory dysponowal odpowiednim zapleczem i zaraz po porodzie mogli sie zajać Mała :-) dlatego ja sie sklaniam do niego nie tylko ze wzgledow wizualnych zeby zobaczyc buziulkę :-)
![]()