Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
apka na telefon działa jak czatHejka,Długo mnie nie było ale nadrobiłam zaległości w wątkachJa też wieczorem padam na pysk dosłownie, tak mi niedobrze,że tylko do łóżka, ale nawet w sypialni mdłości nie przechodzą hahha.Sny, słuchajcie też mam - moze ciężąrówki tak mają co? Jutro lecę do gina ,już nie mogę się doczekać
![]()
A mam taki pomysł, może dałoby radę jakiegoś czata uruchomić albo coś takiego, byłoby szybciej nam pisać i czytać , macie jakieś pomysły? A może na Fb konwersację otworzymy?
A jakiej aplikacji używacie? Bo mnie jakoś nie zadowolila.apka na telefon działa jak czatprzychodzą powiadomienia i wgl
![]()
Nie znam jej, w necie poszukaj a ile płacisz? Ja chyba tam pójdę na 3DA ja jednak nie wytrzynalam i umowilam się do ginekologa na jutro na godzinę 13 !!! Ciężko było kogokolwiek znaleźć i w końcu do Invicty w Gdańsku w Madisonie się udało. Dziewczyny z Trójmiasta czy któraś wie coś o dr Beacie Olszak-sokołowskiej? Zawsze jak do kogoś się łatwo dostać to się obawiam, że po prostu słaby lekarz i nie ma chętnychCieszę się mimo wszystko, że już jutro się czegoś dowiem i mam nadzieję że nerwy okażą się zbędne
Napisane na MI NOTE Pro w aplikacji Forum BabyBoom
poprostu babyboom. i jak za subskrybujesz wątek, to będzie się wyświetlać jak ktoś coś doda, skomentuje twój wpis itpA jakiej aplikacji używacie? Bo mnie jakoś nie zadowolila.