PolusiowA
Fanka BB :)
Ciesze sie :-) ciekawe ktora z nas pierwsza poczuje ruchy :-)ale ślicznościnasze bobasy są na tym samym etapie
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciesze sie :-) ciekawe ktora z nas pierwsza poczuje ruchy :-)ale ślicznościnasze bobasy są na tym samym etapie
![]()
![]()
To twoja druga ciąża prawda ? Więc chyba jednak tyCiesze sie :-) ciekawe ktora z nas pierwsza poczuje ruchy :-)
![]()
Owszem,ale w tej ciazy waze duzo wiecej niz w poprzedniej[emoji14]dlatego nie wiem,jak to bedzie sie odnosic [emoji1]To twoja druga ciąża prawda ? Więc chyba jednak ty![]()
![]()
To zobaczymyOwszem,ale w tej ciazy waze duzo wiecej niz w poprzedniej[emoji14]dlatego nie wiem,jak to bedzie sie odnosic [emoji1]
![]()

nie 150 + przesyłkaMajka a tak ogólnie. Wstałam jakaś taka rozchwiana jestem, w środku roztrzęsiona i znowu mnie mdli. Teraz leże i trochę lepiej
Bellax o wow dużo dałaś? Też by mi się marzyło słuchac serducha ale chyba dla nas to zaduży wydatek:/ jeszcze teraz święta, prezenty to pewnie będzie krucho![]()