Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie to był jeden raz ale szok pozostał do dzisiaj. W styczniu tego roku miałam zabieg. Po trzech miesiącach znowu zaszłam w ciążę. Niestety w maju poronilam. Wiec na ta ciążę chucham i dmucham.Justyna, powiedz mi czy to zdarzyło Ci się jeden raz czy więcej?
Na razie radzę sobie nieźle, tylko co jakiś czas ma takie napady smutku, byłam zaskoczona jaki to był cios dla męża i najbliższych.
Tylko co jakiś czas mam takie napady smutku.
Bardzo mi przykro [emoji22]Witam,
I żegnam,
Już jestem po zabiegu, pusty pęcherzyk urósł do 3cm, beta ciągle rosła (do 45tys),
Życzę wszystkim zdrowia i dużo siły.
Pozdrawiam
Takie same niebezpieczne składniki jemy codziennie. Wdychamy masę zanieczyszczeń wiec gdzie by nie spojrzeć czyhają na nas same kłopoty[emoji16]
![]()
Witam,
I żegnam,
Już jestem po zabiegu, pusty pęcherzyk urósł do 3cm, beta ciągle rosła (do 45tys),
Życzę wszystkim zdrowia i dużo siły.
Pozdrawiam
To prawda :-) poza tym ja lubie oliwke dodawac do kapieli :-)Dziewczyny co do oliwki to mam babydream z rossmana bardzo fajna bo szybko sie wchlania i nie pozostawia takiej tlustej powloki.Tylko mam rade oliwke stosuje na mokra powierzchnie ciala wtedy to ma wiekszy sens
Do tych masek co zamowilas :-)do czego ?
tak bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za szybkie nowe starania.
![]()
Dla mnie to był jeden raz ale szok pozostał do dzisiaj. W styczniu tego roku miałam zabieg. Po trzech miesiącach znowu zaszłam w ciążę. Niestety w maju poronilam. Wiec na ta ciążę chucham i dmucham.
Nie chce cię straszyć ale była ze mną na oddziale dziewczyna która już drugi raz miała puste jajo płodowe. Zdaniem jej ginekologa druga pusta ciąża to jak skreślenie szóstki w lotto.
![]()