Asia1996
Fanka BB :)
No widzisz są lekarze i... lekarzeA to ja nie trafilam na dobrego. Ta Pani jak dowiedziala sie ze planuje ciaze to od razu komplet badan, usg... no i omowienie co bedzie dalej :-)
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No widzisz są lekarze i... lekarzeA to ja nie trafilam na dobrego. Ta Pani jak dowiedziala sie ze planuje ciaze to od razu komplet badan, usg... no i omowienie co bedzie dalej :-)
![]()
Moja propozycją na imie dla Synka byl min. Antos ale maz sie nie zgodzil bo ...Macierewicz... i na nic tlumaczenia nie i koniecDodam jeszcze, że Mój starszy syn urodził się tego samego dnia co Antoni Macierewicz , wiecz chyba wystarczy nam juz powiązań z tym Panem [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
To Jaruś tez pewnie odpada[emoji12]Moja propozycją na imie dla Synka byl min. Antos ale maz sie nie zgodzil bo ...Macierewicz... i na nic tlumaczenia nie i koniec![]()
![]()
Hahahahaha[emoji23] nie smiem proponowac ;-)To Jaruś tez pewnie odpada[emoji12]
![]()
Ooo a mi się w pierwszej ciąży zawsze śnił chłopak i nie wiedzialam czemu tak bo nastawialismy sie na dziewczynkę no i okazało się ze jednak wyszedł chłopakMoże poleciał na jej głos hahamnie już kilka razy śnił się bąbelek
kilka razy dziewczynka i chyba raz chłopak. Chciała bym mieć dziewczynkę. Ale w sumie najważniejsze żeby zdrowe było
[emoji175]
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom