Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Takie lóżeczka są atestowane więc nic nie ma prawa się urwać. Jest regulowane, ale zawsze jeśli dziecko będzie kilka cm niżej to i tak będzie bardzo blisko [emoji173][emoji173] U mnie będzie pasowało, bo mam zwykłe malm z IKEA [emoji23] Mam nadzieje że nóżki wejdą pod szuflady , jeśli nie to się je wywali na te 5 miesięcy .Dostawki są super ja bym się tylko bała bo łóżku w sypialni mam niestandardowe bardzo wysokie nie wiem jak to jest mocowane ale bałabym się ze coś się może urwać
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
![]()
Jest masa badań prenatalnych, ale jeśli USG genetyczne wyjdzie dobrze- jest wykonane poprawnie przez specjalistę to myślę, że nie ma sesnu ich robić. Moje trwało dziś ok 50minut.Badania prenatalne to chyba chodzi o te z krwi tak? Jeśli tak to ja ich robić nie zamierzamna usg genetyczne idę 9.12
![]()
Ja pozniej...
Ja w ogole nie mam ochoty... nic a nic. Sa dni tak jak dzis ze czuje sie kiepsko bo mnie mdli to ok rozumiem...ale sa dni ze czuje sie rewelacyjnie i wtedy tez nic :/Ale fajnie,że jestescie już po wizytach i że wszystko ok z maluszkami ,cieszę się razem z Wami dziewczyny.
A tak sorki,że pytam z innej beczki trochę. Też Wam przeszła ochota na seks czy tylko mi odwaliło.tzn. to nie jest tak ,że nagle żyję w celibacie no ale jakoś tak dziwnie, nie chce mi się, nie mam ochoty...no wiecie o co mi chodzi nie![]()
Ja od poniedziałku non stop mam mdłości - wymiotuje pare razy dziennie. A miałam nadzieje , że już nie wrócą.Gaya11 ja wieczorami i w nocy mam mega mdłości i najwiecej wymiotuje, wiec o seksie nawet nie mysle [emoji6]
![]()
![]()
![]()
Ja się o płeć nawet nie zapytałam - zapomniałam [emoji23] ale szczerze to i tak bym nie uwierzyła. W pierwszej ciąży płeć z pierwszego USG się nie pokryła.
![]()