reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale fajnie,że jestescie już po wizytach i że wszystko ok z maluszkami ,cieszę się razem z Wami dziewczyny :biggrin2:.

A tak sorki,że pytam z innej beczki trochę. Też Wam przeszła ochota na seks czy tylko mi odwaliło.tzn. to nie jest tak ,że nagle żyję w celibacie no ale jakoś tak dziwnie, nie chce mi się, nie mam ochoty...no wiecie o co mi chodzi nie :)

reklama
Jeeeej oglądam właśnie pytanie na śniadanie,gdzie matka do końca ciąży była pewna ,że urodzi zdrowe dziecko(lekarze też tak mówili),a po porodzie okazało się,że syn urodził się bez rączek i nóżek... z powodu zespołu pasm owodniowych...
Ja tego nie rozumiem wgle... Jak można na USG nie zauważyć,że nie ma dziecko rąk i nóg ... Ja dziś na USG widziałam nawet paluszki [emoji173]- 3d/4d, bo na tym zwykłym mimo , że mi pokazywał to tylko kiwałam głową, że widzę- dla mnie to czarna magia .

f2w3skjoapwrgv7j.png

No ja znalazłam szkole chyba za 250 zł ale w porównaniu do tych wszystkich badań to mało, bardziej mnie martwi ten czas mąż nie potrafi znaleźć dobrego pracownika i cała firma jest na jego głowie. Ja na pewno będę się czuła pewnie po takiej szkole . Wczoraj tez rozmawiałam z mężem ze chce iść znowu na studia mam zamiar zacząć od lutego. Przynajmniej będę czuła ze coś robię rozwijam się będę studiować w weekendy wiec dam radę zreszta uważam ze studia w całej mojej szkolnej drodze były najprostsze :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Gaya ja mam dokladnie to samo... W sumie pod tym wzgledem dobrze ze maz za granicą pracuje to mnie nie meczy [emoji14] ale libido totalnie na minusie... Moze tez dlatego ze w poprzedniej ciezy mielismy zakaz z powodu poronienia i jakos podswiadimie sie boje...
Ja o szkole rodzenia nawet nie mysle bo musialabym dojechac minimum 40km w jedna strone i to byloby bez sensu...

oar8s65gmlqg37sx.png

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt[emoji3] cudowne wiadomości oby tylko takie.

Mam pytanie. Są tutaj mamuśki które nie decydują się na prenatalne?

7v8rikgnfeynrbw6.png
Ja nie robię i od początku podziękowałam.
Co do współżycia to dla mnie mogłoby w ogóle nie istnieć. Na początku strasznie mi się chciało ale nie mogliśmy a teraz chyba się odzwyczailam... [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się, że u wszystkich same dobre wieści . Mam nadzieje, że tak już zostanie do końca.

Beata- faktycznie tyle km było by bez sensu - tym bardziej , że już masz dziecko.

Ja od piątku zaczynam l4- cieszę się i smucę jednocześnie .

A co do łózeczek ja na tą chwilę planuje kupić i takie zwykłe łózeczko i taką dostawkę - wiadomo tylko na pare miesięcy, ale potem można sprzedać :)

A65B508E-647A-4C50-989D-7A227E47B380_zpsywrdb0to.jpeg

f2w3skjoapwrgv7j.png

Załączniki

• A65B508E-647A-4C50-989D-7A227E47B380_zpsywrdb0to.jpeg
    A65B508E-647A-4C50-989D-7A227E47B380_zpsywrdb0to.jpeg
    106,4 KB · Wyświetleń: 398
reklama
Cieszę się, że u wszystkich same dobre wieści . Mam nadzieje, że tak już zostanie do końca.

Beata- faktycznie tyle km było by bez sensu - tym bardziej , że już masz dziecko.

Ja od piątku zaczynam l4- cieszę się i smucę jednocześnie .

A co do łózeczek ja na tą chwilę planuje kupić i takie zwykłe łózeczko i taką dostawkę - wiadomo tylko na pare miesięcy, ale potem można sprzedać :)

Zobacz załącznik 784611

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja tez myślę o takiej dostawce na poczatek... Przyjaciolka miala tylko ze drewniana i bardzo sobie chwaliła

oar8s65gmlqg37sx.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry