reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluję udanych wizyt :)

Ja nie dostaję nigdy opisu z usg od swojego ginekologa

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Gratuluję Dziewczynki samych dobrych wieści :) baaardzo się cieszę, ze maluszki rosną zdrowo!

Aleinadd ja dokładnie taki sam opis dostałam w poprzedniej ciąży, i teraz pewnie też, bo idę do tego samego lekarza.

Gdzie się podziewaja Dziewczyny, które dawno się nie odzywały???? prosze dac jakis znak :) Sokoleoko hoooop???

Ja tez od swojego lekarza nie dostaje na normalnej wizycie, cierpliwie odpowiedz na moje pytania ale info na piśmie nie dostaje jedyne co mam do dokumentacje z badań prenatalnych

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

A jednak można Wami pozytywnie się naładować :)
Same dobre wieści. A my za tydzień... nie mogę się doczekać, co tu pisać :)

PS a jak z płcią? Widzę, że większość wybiera się w 12.tygodniu, a podobno już w 14 u chłopca można co nieco widzieć. Ale ja się nie znam, bo naszą córeczkę potwierdzono nam dopiero w 20.tygodniu ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

Gratuluję udanych wizyt :)

Ja nie dostaję nigdy opisu z usg od swojego ginekologa

74703e3ksg0ul1uj.png
Teraz opis mialam bardzo dokładny bo to prenatalne. Ale zawsze po usg dostaje opis badania z wszystkimi pomiarami i zdjęciami podpietymi. Duża teczka się uzbiera. Ale to i tak nie pobije teczki że starań która ledwo się zamyka bo z każdej wizyty monitoringu karteczka zdjęcia no i masa innych badań.

p19ucsqv6rf79f3c.png

A jednak można Wami pozytywnie się naładować :)
Same dobre wieści. A my za tydzień... nie mogę się doczekać, co tu pisać :)

PS a jak z płcią? Widzę, że większość wybiera się w 12.tygodniu, a podobno już w 14 u chłopca można co nieco widzieć. Ale ja się nie znam, bo naszą córeczkę potwierdzono nam dopiero w 20.tygodniu ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png
Gin powiedział że płeć w 20 tygodniu. Wcześniej mówił co podejrzewa ale często się nie sprawdzało i stwierdził że już nie rzuca monetą o ścianę:)

reklama
Do góry