reklama

Czerwcowe mamy 2017

W sumie to nic. Zmierzył serce, wymiar od pupy do główki, pokazał mężowi rączki, nóżki, pokazał kość udową (nie zmierzył jej) no i zapytałam o tego krwiaka to powiedział że się wchłonął. Ze zdjęć wydaje mi się że oglądał jeszcze główkę. Powiedział że wszystko jest ok dzidzia spora i tyle.
Pozostaje nam jedynie ufać w wiedzę lekarza

f2w3rjjgodcc729t.png

reklama
No to bardzo słabo u mnie mierzyli wszystko co się dało :) dzisiaj mam kiepskie samopoczucie mimo ze pogoda piękna ja bym najchętniej nie wychodziła z łóżka i najlepiej żeby nikt mi nie zawracał głowy.
Cieszę się z Waszych wizyt. Tez się muszę przejść po lumpeksach pooglądać jakieś ciuszki może to mi poprawi samopoczucie :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Majka czyli mialas zwykle usg a nie prenatalne... Ja sie wlasnie umowilam na 7.12... 250zl ale slyszalam ze to najlepszy specjalista u nas wiec przeżyje ;)

oar8s65gmlqg37sx.png
Na prenatalne nie miałam zamiaru się zapisywać ale myślałam że na nfz też mierzą przezierność karkową a ten luxmed to bardziej jak nfz. Na połówkowe zapiszę się do invicty w gdańsku, już tak ustaliliśmy, tam mierzą wszystko jak trzeba.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry