Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez jestem za naturalnymi metodami. Synek ma 4 lata i ani razu nie miał antybiotyku. [emoji4]Anula1988- to super,że masz taką panią doktor. Niestety takich lekarzy,co znają się i polecają leczenie naturalne jest mało, ja nie miałam przyjemności takiego spotkać...a szkoda,bo jestem za, jeżeli chodzi o naturalne sposoby! I co do szczepionek się zgadzam
Ja tez jestem za naturalnymi metodami. Synek ma 4 lata i ani razu nie miał antybiotyku. [emoji4]
Stawiamy bańki, kupiliśmy inhalator i omijamy antybiotyki szerokim łukiem. [emoji4]
![]()
Oj nie chcecie wiedziec co ja ostatnio na lumpkach wyłapałam z ubranek[emoji14]Ja kupiłam tylko ręcznik, ale cieszę się jakbym auto nowe kupiła [emoji23][emoji38] pokaże jak wrócę z pracy, jest przesłodki [emoji173][emoji173]
![]()
No teraz mogę Wam odpisać na spokojnie Przede wszystkim jeszcze raz dziękuję za wszystkie kciuki - pomogły [emoji1]
Badanie było bardzo dokładne. Najpierw wywiad, potem usg. Łącznie 40 min u lekarza [emoji54] Przeziernosc dobra 1.8, kość nosowa widoczna, ręce, nóżki, serce, mózg - wszystko prawidłowe. Junior na 7 cm !!! No normalnie wielkolud [emoji38] znaczy nie wiem czy to Junior czy Juniorka bo pani doktor powiedziała ze jest tak ułożony ze nie widać [emoji6] to nic poczekamy... za tydzień mam wyniki Pappy ale... musi być dobrze [emoji4] Ryzyko z mojego wieku ( przypomnę 38) spadło do ryzyka 25- latki [emoji23]ta dam[emoji1]
Gratuluję wszystkim wczorajszym wizytujacym świetnych wyników [emoji179] Jestem pewna że reszta czekających tez takie będzie miała [emoji4] Buziaczki [emoji105]
![]()