majka_km6
Moderatorka
Mi po badaniu szyjki zlecił nawet już badania laboratoryjne bez usg oni chyba oglądają rozpulchnienie szyjki. Dziwny ten Twój lekarz. Nic to wrócisz do niego z betą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi po badaniu szyjki zlecił nawet już badania laboratoryjne bez usg oni chyba oglądają rozpulchnienie szyjki. Dziwny ten Twój lekarz. Nic to wrócisz do niego z betą.
Ja jestem z 3miasta. Spisz sobie lekarzy których masz do wyboru w pakiecie i poczytaj o nich opinie w necie. A żeby zrobić suwaczek wpisz w google suwaczek ciążowy tam utworzysz go krok po kroku a pierwszy link wklejasz tu do sygnatury![]()
Dla moich też będzie szok ale tak na prawdę to co ich to obchodzi, nigdy mi nie pomagali.Kurcze nie nadążam... Emkaa nie martw sie glupi lekarz to bylo na nfz ? Daj znac jak beta
Witam nowe mamuśki
Nahia ja jestem z okolic Trójmiasta
U mnie tez jeszcze rodzina nie wie o ciązy, ale za niecale dwa tygodnie mam urodziny i bedzie okazja Ich poinformowac - juz sie boje to bedzie szooook dla Nich
A do kogo chodzisz? Ja właśnie robię rozeznanie ale chciałabym od razu trafić na kogoś u kogo będę chciała już zostać.
Dzięki o informację o suwaczku![]()
W czwartek zdam Ci relację ale szczerze to mając taki wybór wcale nie czuje się lepiej, zawsze będę miała nie pewność czy wybrałam dobrze.Dzięki Majka za informacje, ja mam wszsytkich lekarzy z prywatnych klinik typu luxmed, endomed, polmed, swissmed, medica itp więc mam zamiar najpierw znaleźć lekarza, a później sprawdzić czy ma on podpisaną umowę z polmedemogólnie to preferuję ginekolożki ale jak się trafi facet to też jakoś przeżyję
Anulka. fajnie, że jest nas już tyle z 3miastaA do jakiego gina Ty się wybierasz? Może polecisz kogoś?