majka_km6
Moderatorka
Mi po badaniu szyjki zlecił nawet już badania laboratoryjne bez usg oni chyba oglądają rozpulchnienie szyjki. Dziwny ten Twój lekarz. Nic to wrócisz do niego z betą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi po badaniu szyjki zlecił nawet już badania laboratoryjne bez usg oni chyba oglądają rozpulchnienie szyjki. Dziwny ten Twój lekarz. Nic to wrócisz do niego z betą.
Ja jestem z 3miasta. Spisz sobie lekarzy których masz do wyboru w pakiecie i poczytaj o nich opinie w necie. A żeby zrobić suwaczek wpisz w google suwaczek ciążowy tam utworzysz go krok po kroku a pierwszy link wklejasz tu do sygnatury![]()
Dla moich też będzie szok ale tak na prawdę to co ich to obchodzi, nigdy mi nie pomagali.Kurcze nie nadążam... Emkaa nie martw sie glupi lekarz to bylo na nfz ? Daj znac jak beta
Witam nowe mamuśki
Nahia ja jestem z okolic Trójmiasta
U mnie tez jeszcze rodzina nie wie o ciązy, ale za niecale dwa tygodnie mam urodziny i bedzie okazja Ich poinformowac - juz sie boje to bedzie szooook dla Nich
A do kogo chodzisz? Ja właśnie robię rozeznanie ale chciałabym od razu trafić na kogoś u kogo będę chciała już zostać.
Dzięki o informację o suwaczku![]()
W czwartek zdam Ci relację ale szczerze to mając taki wybór wcale nie czuje się lepiej, zawsze będę miała nie pewność czy wybrałam dobrze.Dzięki Majka za informacje, ja mam wszsytkich lekarzy z prywatnych klinik typu luxmed, endomed, polmed, swissmed, medica itp więc mam zamiar najpierw znaleźć lekarza, a później sprawdzić czy ma on podpisaną umowę z polmedemogólnie to preferuję ginekolożki ale jak się trafi facet to też jakoś przeżyję
Anulka. fajnie, że jest nas już tyle z 3miastaA do jakiego gina Ty się wybierasz? Może polecisz kogoś?