Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My w Sierakowicach mamy rodzinę ale kawałek jest. Jesteśmy z Borcza Gmina Somonino Powiat Kartuzki![]()
Ojj tak,zdecydowanie ulżyłoan93 super wiadomości, teraz już bez stresu![]()
Moj Bombel mial 140 :-)Kochane już po wizycie ufffdziękuję za wsparcie :*
Dzidziuś trochę podrósł,bo dzisiaj z usg wyszedł już 10tydz +6aaa fasolka była strasznie ruchliwa i machała rączką [emoji173] zaraz dzwonię się zapisać na genetyczne,bo już mam mało czasu
![]()
Ja dostałam żelazo,bo morfologia w spadku.
Ps. Dziewczyny jakie miały wasze dzieciaczki tętno??
Ja jestem zapisana na 7 grudnia [emoji4] i płacę 230 zł już z nagraniem na płytkę usg. [emoji9][emoji9]Dzięki za odpowiedzi
Zapisałam się na usg genetyczne do babka medica na 2grudnia250zl to sporo na moją kieszeń,mam nadzieję że wizyta potrwa więcej niż 10min
![]()
Idziemy razem ![emoji3]Ja jestem zapisana na 7 grudnia [emoji4] i płacę 230 zł już z nagraniem na płytkę usg. [emoji9][emoji9]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam za nas kciuki . [emoji12][emoji12] i czekam na wiadomości czy wszystko ok [emoji8]Idziemy razem ![emoji3]
![]()