motylek05
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja farbowalam farbą bez amoniaku i paznokcie też no bez przesady chyba kobieta jest kobietą musi czuć się że sobą dobrzeDziewczyny powiedzcie mi farbuje któraś włosy? Ja of sierpnia się nie farbowałam i takie mi siwulce wychodzą ze się patrzeć na siebie nie moge
![]()
Pewnie ze farbuje [emoji4] w ciąży można farbować włosy .Dziewczyny powiedzcie mi farbuje któraś włosy? Ja of sierpnia się nie farbowałam i takie mi siwulce wychodzą ze się patrzeć na siebie nie moge
![]()
Ja tak mialam i miewam nadal momentami,takze to normalne. Aa..dziewczyny...jak z wasza waga? Bo mi jak przez trzy miesiace nic nie ruszylo tak teraz zaczelam tyc...no nie...z dwa kilo mi juz chyba przybylo :-(Dziewczyny od dwóch dni w pachwinach mnie ciągnie, można powiedzieć w trybie ciągłym, macie tak?
Ja chodzę do fryzjerki . Wiec nie mam pojęcia. Robie sombre więc trochę rozjaśniam trochę farbuje . Firm nie znam. Ale taka farba naprawdę delikatna nie śmierdząca to polecam Garnier oila. Jest super. Odradzam sayos . Jak raz nałożyłam to myślałam że się udusze.Jakich farb używacie?
![]()
Ja garniera wiele lat używałam i faktycznie była dobra. Przed ciążą zmieniłam na loreal preferens i tez super była tylko nie pamiętam czy miała amoniakJa chodzę do fryzjerki . Wiec nie mam pojęcia. Robie sombre więc trochę rozjaśniam trochę farbuje . Firm nie znam. Ale taka farba naprawdę delikatna nie śmierdząca to polecam Garnier oila. Jest super. Odradzam sayos . Jak raz nałożyłam to myślałam że się udusze.
![]()