Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
ZazdroszczeAn to nie wiem ja robię już dwa lata ciągiem i moje paznokcie mega mocne. Ale ja mogę się nie znać skoro spec się wypowiadał ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroszczeAn to nie wiem ja robię już dwa lata ciągiem i moje paznokcie mega mocne. Ale ja mogę się nie znać skoro spec się wypowiadał ;-)
Ja juz zrobilam w koncuKurcze tak na te hybrydy weszłyście chyba siądę i też dziś zrobię. Ja się na neonaila przerzuciłam teraz mam ochotę na te lustro ale chyba tylko na 1 paznokciu zrobię na próbę
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny tak apropo farbowania włosów. Przed sekunda zmyłam czarną farbę i wiecie co ? nie złapała mi! Jak włosy farbuje od 1.5r non stop tak pierwszy raz mi nie złapała odrostów. Na pierwszy rzut oka normanie ale jak się przyjrzę to widzę mój naturalny brąz;( więc problemy z farbami mają nie tylko blondynki;( za 2 tygodnie powtórzę zobaczymy co wyjdzie.
![]()
Madireiro- czyżby ta odżywka to long4lashes? ;>