tynka2506
Fanka BB :)
Tynka co czytasz? Ja na swieta dostane na pewno jakies ksiazki i sie doczekac nie moge [emoji14]
![]()
"Ch..owa Pani domu " w tej chwili
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tynka co czytasz? Ja na swieta dostane na pewno jakies ksiazki i sie doczekac nie moge [emoji14]
![]()
Ja dla córki też przez internet kupuje. Dla niej zdecydowanie łatwiej, wybieram rozmiar i zawsze pasuje. A mi albo gdzieś odstaje albo za długie nogawki albo po prostu źle leży. Za małe , za duże. Kupiłam parę ubrań przez internet i zdecydowanie wolę w sklepie. Chyba 98% musiałabym odsyłać.Jesli chodzi o zakupy internetowe to dla mnie wybawienie... 90% wyprawki dla syna kupilam online a w kwestii ubran ciazowych to musialabym chodzic chyba nago gdyby nie sprzedaz przez interneturoki mieszkania na wsi... Najblizsze sieciowki z ubraniami ciazowymi mam w Poznaniu 100km od domu...
![]()
No tak ale ja mam poltoraroczne dziecko ktore musialabym zabrac ze soba bo maz pracuje za granica i do tego zabral mi samochod [emoji23] gra niewarta swieczki [emoji14]Ja głównie w Warszawie robię zakupy (120km) .
![]()
To zupełnie zrozumiałe [emoji4]No tak ale ja mam poltoraroczne dziecko ktore musialabym zabrac ze soba bo maz pracuje za granica i do tego zabral mi samochod [emoji23] gra niewarta swieczki [emoji14]
Drugiego moderatora wybierzcie
![]()