motylek05
Fanka BB :)
Oczywiście że nieDziewczyny jak pójdę teraz 02.02 na wizytę i się okaże że przytyłam 3kg od ostatniej wizyty (08.01.) to coś powiedzą?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście że nieDziewczyny jak pójdę teraz 02.02 na wizytę i się okaże że przytyłam 3kg od ostatniej wizyty (08.01.) to coś powiedzą?
No i wyszla mi jakas bakteria w posiewie. Nie mogla mnie moja gin dzisiaj przyjac. We wtorek mam isc po recepty i sie dowiem co takiego sie przypałętalo. Mam nadzieje ze nic groznego. Kurcze. Zdenerwowalam sie.
Nie nie,to ma być zwykłe usg. Z tym 3D to bardziej dla mnie zdjęcia jako pamiątka, chociaż wydaje mi się,że wtedy i lekarz może więcej dojrzeć. A żadnej z tych pań nie znam,więc o zaufaniu trudno mówić![]()
Dziewczyny jak pójdę teraz 02.02 na wizytę i się okaże że przytyłam 3kg od ostatniej wizyty (08.01.) to coś powiedzą?
Witaj w klubieJa jestem jakas nie dzisiejszabo mi na żadnym podgladzie i zdjęciach 3D czy 4D nie.zależy .
![]()