Aleksandrax
Fanka BB :)
Ja, narazie z usg wyszło ze infekcyjne. Właśnie wracamy z pobrania krwi, dostał tokso, cytomegalie i mononukleoze.Dziewczyny która z mam diagnozowania węzły u swojego dziecka które ma powiększone?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja, narazie z usg wyszło ze infekcyjne. Właśnie wracamy z pobrania krwi, dostał tokso, cytomegalie i mononukleoze.Dziewczyny która z mam diagnozowania węzły u swojego dziecka które ma powiększone?
piątka [emoji23][emoji23][emoji23] Ja to samo. budzi mnie mały, bo dostaje spazmy. Ja sobie myślę czemu się tak rzuca i dociera do mnie że leżę na brzuszku i go gniote[emoji23]Ja to już wgle jestem najwyrodniejsza, bo często jest się obudzę to okazuje się , że spalałam na brzuchu[emoji38]
![]()
Nie pozwala właśnie[emoji6] Całą noc się kręci, kopie, tańczy. Ostatnio wali mnie po żebrach i w nocy budzę się z piskiem. W dzień trochę mniej się rusza a jak już przychodzi 22 to jest szał ciał.Moj mały jak nawet za bardzo na boku sie położę, że brzuch dotyka łóżka to szaleje. To dziecko w pełni poddaje sie grawitacji. Jak stoje to jest na dole jak siedze też. Gdy leże na prawym boku jest z prawej i z lewej to samo. I mu wiecznie niewygodnie cały czas bym musiała leżeć na plecach bo tylko wtedy czuje przestrzeń i delikatnie mknie a nie mnie bombarduje !;D a jak tak bardzo lubiłam spać na brzuchu.. Zazdroszczę Ci Emkaa, że Twoje maleństwo grzecznie pozwala sie wyspać mamie jak jej sie podoba !
potwierdzam juz kiedyś nawet o tym wspominałam, u mnie tez świetne efekty daje a i tez bylam bardzo sceptycznie nastawionaMoze sprobujcie skorzystac z kinesiotapingu? (Nie wiem czy dobrze napisalam) Ja sceptycznie podchodzilam ale sprobowalam i naprawde widze roznice. Nie moge powiedziec ze cudownie mnie to uzdrowilo ale naprawde jest duzo lepiej. Wczesniej gdy bylam zmeczona lub np wracal z zakupow dluzszych to prawie plakalam jak probowalam siadać lub sie klasc. Bol sie ciagnal od dolu plecow do przodu i az do krocza. I odkad polozna mnie zaczela oklejac naprawde bol sie zmniejszyl conajmniej o polowe wiec uwazam ze to bardzo dobry efeky
![]()