reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heeej. A ja sie obudzilam z taakim bolem plecow jak jeszcze nigdy w zyciu. Kazda pozycja niewygodna plus chore sny. Co chwile sie budze a potem przez pol h nie moge zasnac. A to dopiero poczatek takich przygod, gdzie do czerwca :o Jesli chodzi o aktywnosc fizyczna to mam ochote na rolki, ale troche sie boje. Po zmianie srodka ciezkosci potrafie sie zachwiac boso na prostej drodze :/

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki[emoji1] Jadę na badania,nieszczęsna glukoza,drugie podejście[emoji20] Później ginek i załatwianie spraw na mieście,cały dzień będzie na nogach.

oar8ugpjafqeooh5.png

Hej Dziewczyny. Od dwóch dni prawie nie śpię. Moje niespokojne nogi dają mi tak w kość. Lekarz kazał mi brać magnez i cyklo3 forte. Muszę się wziąć za siebie i swoje nogi, bo coś czuję, że skończę z żylakami. Mam do tego predyspozycje :-/ Macie jakieś patenty na zapobieganie żylaków? Może któraś nosi w ciąży rajstopy antyzylakowe? ?
Rutinoskorbin: wit C i rutozyt uszczelniają żyły. I pytałam mojego gin ,bo mi naczynka pękają, to też tylko to mi doradził. Nic na bazie diosminy nie wolno niestety

Hej dziewczynki[emoji1] Jadę na badania,nieszczęsna glukoza,drugie podejście[emoji20] Później ginek i załatwianie spraw na mieście,cały dzień będzie na nogach.

oar8ugpjafqeooh5.png
Ja juz po jednym pobraniu krwi. Glukozę wypiłam i teraz czekam.

Jakos ostatnio wpadłam w kiepski nastrój. Czytam was kochane ale brak natchnienia do pisania.

Powodzenia na wizytach i z glukozą :)

Ja nie mam wiele ruchu, ale jednak staram się codziennie jakiś spacer zaliczyć. W weekend bylismy w Bydgoszczy to tam sporo chodziłam, wchodzilam po kilka razy na 3 piętro np. także fajnie bo to zawsze aktywność. Potem brzuch mnie ciągnął co prawda, ale mimo wszystko lepiej się ruszać nic całkowicie stracić kondycje (oczywiście mam na myśli te z nas, które nie muszą się oszczędzać)

7u223e3kwboc3bjp.png

Dobra żalę się wiecie ile wydam na tego zęba co mi się spier.... 750 zł aż się popłakałam jak dzisiaj wyszłam jeszcze wizyta w środę, 4 kanały I odbudowa...Nikt nie chciał w ciemno tego zrobić więc w prywatnej klinice. Dzisiaj 2h słabo mi było w środę też

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Brat tez robil i tez wydal ponad 600 zl..to i tak bardzo malo jak za kanalowe leczenie...u siostry w katowicach koszt to min 1200zl

Hej Dziewczyny. Od dwóch dni prawie nie śpię. Moje niespokojne nogi dają mi tak w kość. Lekarz kazał mi brać magnez i cyklo3 forte. Muszę się wziąć za siebie i swoje nogi, bo coś czuję, że skończę z żylakami. Mam do tego predyspozycje :-/ Macie jakieś patenty na zapobieganie żylaków? Może któraś nosi w ciąży rajstopy antyzylakowe? ?
Ja mam isc po takie rajstopki do chirurga 2msc przed terminem

Dzień dobry :)
Ja wczoraj zaprowadzilam Syna do zerowki- szłam trochę szybciej bo jechał rowerem i po południu po Niego poszłam, to wieczorem dosłownie wylam z bólu w lozku- maz jak wrócił z treningu siatkówki to mało zawału nie dostał bo myślał, ze rodze.

Dziś luzny dzień ale od jutra najpierw fryzjer- może poczuje się trochę mniej jak kupa, później muszę do koleżanki jechać, w czwartek z Synem do laryngologa, piątek glukoza, lekarz i zawieźć zwolnienie do pracy, w sobotę ważne zawody Syna- całodniowe :/, niedziela mamy gości, w pn. ta sesja brzuchowa... zdechne, już jestem cala chora na myśl o wszystkim :/

reklama
Do góry