reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczynki,przypomnijcie jak sie nazywa ta polecona apteka internetowa? Zaczynam kompletowac torbe☺.Pytanie do mam- czy to prawda,ze niemowlaki maja czesto afty ?

A kto tu dzis idzie do szkoly rodzenia ? No kto ? Ooo chyba ja :) ;)
Dziewczyny jak sie ubrac ;) ? W sensie jeansy czy jakies wygodne dresy lub legginsy ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja np. Kupuje w różnych miejscach. Wolę zaplacić w kilku mniej niż w jednym wiecej. Np. Ja zrobiłam zamówienie w blizejciebie.pl i tam za podkłady porodowe zaplaciłam 2.97 a w Gemini są za 3.69. Katarek 34.41 a w Gemini 47.79 itd. I tam jest darmowa wysyłka od jakiejś kwoty a ja wziełam pobraniem i była na drugi dzień ładnie zapakowana.

f2w3rjjgwqepia0h.png

A kto tu dzis idzie do szkoly rodzenia ? No kto ? Ooo chyba ja :) ;)
Dziewczyny jak sie ubrac ;) ? W sensie jeansy czy jakies wygodne dresy lub legginsy ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja zawsze noszę najwygodniejsze spodnie jakie mam bo przy relaksacji jest wygodniej i ogólnie cale spotkanie siedzimy na poduchach więc po co mam się stresowac że jeansy sa sztywne albo się ściągają itp ;)

Dziewczyny ile bierzecie nospy przy spinaniu brzucha?

f2w3rjjgwqepia0h.png

Staram się nie brać nic właściwe ale jak bardzo muszę to jednorazowo dwie normalne albo jedna forte ;) ale ogólnie że szpitala miałam zalecenia 3xdziennie po jednej forte więc w razie w kryzysu moge więcej.

Ostatnia edycja:
reklama
Zając legginsy,bo będą też ćwiczenia ;)

Justyna tak to te kody tylko,że my mamy taki myk,że możesz je zsumować :) zaraz Ci wyślę,bo dopiero do domu dotarłam. Tylko widziałam,że Becia pisała,że już tylko dwa wchodzą,więc musisz zapytać które ;)

Do góry