reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

I My po wizycie [emoji1]mala juz nie jest taka mala 1320 gram wedlug programu tydzien do przodu.Spala sobie .Nogi, rece na glowie i ciezko ze zdjeciem,ale miejmy nadzieje,ze po swietach bedzie lepiej.Troszke wloskow [emoji4]bylo widac ,generalnie podobna do mnie A wedlug meza do niego [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Suelen...a Ty jeszcze z tymi oknami wyjeżdżasz.

Jeszcze tydzien maks 3 byleby do 1,5kg dociągnąć i juz będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dobra... nie mylam okien :)

Bylam dzis u ginekologa, Iza wazy 1200g, a Ula 1220g. Mam rozwarcie na 2cm i niestety puszcza szew :(

A ty się za mycie okien chciałaś wziąć. Do łóżka i nogi na wyciąg do góry coby dziewczyny nie wypadły. A tak na poważnie co się stanie jak szef puści? Poród?

Suelen dupką do góry proszę leżeć, niech dziewczyny jeszcze posiedzą przynajmniej ze 3 tygodnie. a co mówi na to lekarz?

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Pogadam z nim dziś zobaczymy co powie.Najbardziej się boję jak ja sobie poradzę sama na lotnisku z taką kruszynką z wózkiem i z torbami .Do tego zobaczymy ile czasu trzeba będzie czekać na paszport , koleżanka załatwiała rok temu i trwało to 1, 5 miesiąca
My jedziemy razem do Polski mąż zostaje 2 tygodnie a potem pewnie wróci po Nas tylko my mamy loty Shannon-Wroclaw piątek poniedziałek więc na weekend można wyskoczyć

34bwqqmzdk6t9kh8.png

Do góry