reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Eeee jablko tez daje rade... ;) och jaka jestem szczesliwa jedzac je ;)
A kiedy masz wizyte ?

p19u9jcg81ehxczt.png
U mnie jabłko nie przejdzie. W moich żyłach płynie czekolada :D ;)
6.04 ostatnie prenatalne ,więc widzenie po 10tyg :D

@Kacprysiowo a Ty podejrzewasz cholestazę? Jakie masz objawy?
Bo ja się trochę zastanawiam czy to mam czy nie [emoji4] lekarz chce żebym dla pewności zrobiła komplet badań, ale że chodzę prywatnie to koszt w sumie 100zł. Ale sam stwierdził, że objawy są małe... w sumie swędzi mnie środek jednej podeszwy i czasem żuchwa. Ale nie codziennie i mam wrażenie, że ta stopa już przed ciążą mnie swędziała. I sama nie wiem czy sobie wmawiam, czy robić badania za tyle kasy. Mam wizytę 10.04, wcześniej muszę postanowić.

@Suelen trzymaj się na leżąco i jak najdłużej w wielopaku [emoji4]
@Ballax gratuluję prawka!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

A wczesniej tez lezalam, wszystko moj maz robil.

W piatek czeka mnie w obie strony 2 godziny do diabetologa :/

Nie ryzykowalabym...
Jak plamiłam na początku i musiałam do endokrynologa to wyniki przesłałam mu mailem, a po receptę pojechała moja siostra - może tu też da rade w takiej sytuacji na telefon czy maila?

7u223e3kwboc3bjp.png

Nie ryzykowalabym...
Jak plamiłam na początku i musiałam do endokrynologa to wyniki przesłałam mu mailem, a po receptę pojechała moja siostra - może tu też da rade w takiej sytuacji na telefon czy maila?

7u223e3kwboc3bjp.png
No ale co mam zrobic? mam wysokie cukry, 558 jednostek w moczu, lozysko wapnieje. Musze jechac po insuline.
Daleko nie jest, tylko ta cholerna Lodz i korki [emoji19]

Saulen dbaj o siebie kobieto!! Życzę przynajmniej 34 tygodnia!

Gemina, no właśnie nie wiem czy czasem nie swiruje, bo coś zaswedzi cóż zadrapie a ja już siedzę osrana. W sumie to mnie wszędzie cos zaswedzi.
Jakie badania kazał Ci zrobić?? Nie wiem kurcze może ja też powinnam. Też chodzę prywatnie do doktora.

reklama
Do góry