melomanka
Fanka BB :)
Niech juz wiosna pelna para przyjdzie, bo nie dopinam sie w kurtke i marzne [emoji33]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WłaśnieNiech juz wiosna pelna para przyjdzie, bo nie dopinam sie w kurtke i marzne [emoji33]
Ja też mam 27! Muszę wydębić jakieś zdjęcie.A ja dopiero 27 mam wizytę. Chciałabym Wiki już zobaczyć :-*a jeszcze tyle dni
Niech spadają. Jak mnie to wkurza...wczoraj wyslalam przyjaciolce zdjecie a ona ,,no widac tylko twoj ogromny brzuch" ... jestem w ciazy, jest tam kawal dzidziola... ehhhWłaśnieja się ledwo dopinam. a brzuch mi tak rośnie, że niedługo już się nie dopnę. W ogóle wszyscy obcy ludzie są w szoku, że można mieć tak ogromny brzuch i jeszcze dwa miesiące do porodu
autentyczny szok się maluje na ich twarzach, kiedy mówię, że termin mam na 22 czerwca
![]()
Niech spadają. Jak mnie to wkurza...wczoraj wyslalam przyjaciolce zdjecie a ona ,,no widac tylko twoj ogromny brzuch" ... jestem w ciazy, jest tam kawal dzidziola... ehhh
![]()
Ja mam wizytę jutro i tak strasznie sie boje.. Już dawno tak nie byłam przestraszona wiem że przez świeta przesadziłam z wysiłkiem i obawiam się o kondycję mojej szyjki.. Już mam cały dzień zepsuty, głową mnie boli ze stresu, nawet jeść nie mogę choć głodna jestem. Ten lekarz do którego teraz chodzę nie ma usg 3d i ten obraz nie jest tak piękny jak u poprzedniego więc zbyt się nie naciesze pięknymi ujęciami. Jakoś przechodzę kryzys i chciałbym żeby było już po wszystkim bo czuje się jak na szpilkach..