Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Bo moja Pani ginekolog nie ma w gabinecie usg a jak ma to ma mega stary sprzet na ktorym tylko podgladamy małą i szyjke.Zając ...a czemu dzisiaj nie dostałaś wagi dziecka x dnia dzisiejszego ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo moja Pani ginekolog nie ma w gabinecie usg a jak ma to ma mega stary sprzet na ktorym tylko podgladamy małą i szyjke.Zając ...a czemu dzisiaj nie dostałaś wagi dziecka x dnia dzisiejszego ?

To u Rybci ten problem.a to nie ty masz problem z wypadaniem tej tylnej ścianki właśnie przez poród? [emoji23]
![]()
A no faktycznie, brzusio mały jak na ten tydzień.Hej dziewczyny. Bylam dzis na usg. Mala ma nogi mega dlugiebedzie modelka
wszystko z nia wporzadku ale niestety caly czas polozona miednicowo i lekarka stwierdzila ze mam malo wód plodowych i raczej sie juz nie obroci
prawdopodonie czeka mnie cc i to duzo wczesniej niz termin porodu
to chyba przez moj maly brzuch mala nie ma jak sie przekrecic
zreszta same zobaczcie ze wygladam na pierwszy trymestr a nie 31 tydzien
![]()
![]()
![]()
To sorki[emoji23] pomyliłam cie z którąś [emoji23][emoji23] Bo kurw... jakby ze dwie miały jakieś dolegliwości to by było prościej, a tak się wszystko myli [emoji23]Nieee [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]
Póki co nic mi nie wypad i nic nie gubie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji14][emoji14]
![]()
U nas na sr polozna powiedziala, ze mozna wynajac polozna. A kontakt do tej swojej mam od kolezanki, ktora z nia rodzila![]()
![]()