Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak u mnie. Przed sama ciaza schudlam 5kg I chyba to wspomoglo moja owu i zajscieJa póki co nie zauważyłam jeszcze absolutnie żadnego powiększenia. Ale może dlatego że wcześniej też nie byłam chudziutka![]()
Z czym?To tak jak u mnie. Przed sama ciaza schudlam 5kg I chyba to wspomoglo moja owu i zajscieale brzuszek zostal. Jest przynajmniej w co sie wbijac z Clexanem
![]()
u mnie ten sam termin .ciaza 4. widac już co nie co.no i w spodnie jeansowe sprzed ciąży nie wejdę. czuje już powiększona macice. nawet na brzuchu się nie położę bo boli.U mnie koniec 9 tygodnia 9 i 5 dnii czasem widac brzuszek bo to druga ciaza
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też Jeszce w piżamie i w łóżku. Ale mnie dziś paraliżuje myśl o dzisiejszej wizycie. Jeszcze 5 godzin...Dzis nie moj dzien...zostałam w domu, nie mam siły wstać z łóżka...:/
dobre wieści. A jakiś polski gin prywatnie nie wpisze Ci zwolnienia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Co to jest sałatka ryżowa?U mnie też bębenek jak w 6tym miesiącu. W poprzedniej ciąży też tak było, ale u mnie to wzdęcia. Już nie wiem co mam jeść, żeby potem żołądek nie bolał. Na razie zauważyłam, że sałatka ryżowa mi nie szkodzi, ale nie mogę jej jeść na okrągło.